Foshan Sitzone Furniture Co., Ltd Goodtone Brach mangrupikeun perusahaan Perabotan profésional sareng Modern anu khusus dina desain, R&D, produksi sareng distribusi korsi kantor anu luhur.Goodtone nyandak desain salaku konsép pamungkas.Ieu gathers désainer lokal beredar, sarta geus ngahontal gawé babarengan strategis kalayan désainer internasional luhur kayaning Jerman sarta Amérika Serikat.Goodtone gaduh hak impor sareng ékspor mandiri, nampi sababaraha patén nasional, uji kualitas SGS, Penghargaan Desain Bintang Beureum Cina, Penghargaan Desain Alus Korea, Penghargaan Desain Dot Beureum Jerman 2021. Saterusna, urang ngadegkeun puseur nguji korsi kantor di 2018, kaasup Salt. Uji Semprot, Uji Daya Tahan Armrest, Uji Daya Tahan Kastor, Uji Daya Tahan Sandaran, Uji Daya Tahan Turun Gratis, Uji Daya Tahan Rotasi Dasar.Kami ngarepkeun ngadegkeun kerjasama saling mangpaat sareng ikhlas jangka panjang sareng anjeun!

maca deui
  • We cooperation with the world famous design team, set up a professional R & D team, develop strict production process, is a supplier of world famous brand office chair.

    KUALITAS alus

    Urang gawé bareng jeung tim desain kawentar dunya, nyetél tim R & D profésional, ngamekarkeun prosés produksi ketat, mangrupakeun supplier korsi kantor brand kawentar dunya.
  • Our average delivery time is about 25 days for mass production, 7 days for samples. We have own export license. Ensure delivery on time. <br> 

    Pangiriman gancang

    waktos pangiriman rata urang téh ngeunaan 25 poé pikeun produksi masal, 7 poé pikeun sampel.Simkuring gaduh lisénsi ékspor sorangan.Pastikeun pangiriman on waktos.
     
  • All the products have BIFMA certification, some products also have Gold Green Guard certification. Each accessory have QC checked before using, each chair have QC checking during producing.

    SERTIPIKAT

    Sadaya produk gaduh sertifikasi BIFMA, sababaraha produk ogé ngagaduhan sertifikasi Emas Héjo hansip.Unggal aksésori gaduh QC dipariksa sateuacan dianggo, unggal korsi gaduh QC mariksa nalika ngahasilkeun.