Foshan Sitzone jati Co., Ltd Goodtone Cabang

 

 

Diadegkeun dina 2014, mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus dina korsi kantor luhur, ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan.Goodtone mangrupikeun salah sahiji merek perabot kantor anu paling inovatif di Cina.

30000 ㎡ Wewengkon Pabrik

10 Taun + Pangalaman Produksi

 

Garansi 5 Taun

 

Kami nyayogikeun jasa profésional.

Produksi Modern & Karajinan Tradisional

GOODTONE

A fasilitas manufaktur canggih staffed ku pengrajin terampil sarta assemblers manufactures korsi high-end urang.Tata perenah sakabeh ranté industri geus éféktif dikawasa harga unit bahan baku produk jeung kualitas bagian tina sakabeh ranté industri produk.

gongyi
gongyi 副本

Kontrol kualitas

GOODTONE

Grup ieu ngagaduhan dua laboratorium kalayan skala investasi total 5 juta.Éta diwangun saluyu sareng standar sertifikasi CNAS sareng CMA nasional, sareng aktip ngalaksanakeun sertifikasi laboratorium mandiri nasional.Langkung ti 100 sét rupa-rupa jinis alat uji, kalayan metode tés canggih sareng dipercaya, metode uji anu ketat sareng ilmiah sareng sikep ilmiah anu ketat sareng serius pikeun nguji sadaya prosés produksi bahan anu datang, proofing, jinis, sampling, jsb., pikeun mastikeun kualitas produk.

Kakuatan Brand Kami

GOODTONE

Merek ranté suplai, 7 ranté produksi nangtung tina korsi hulu jeung hilir, pikeun mastikeun efisiensi produksi produk.Ilubiung dina Cina (Guangzhou / Shanghai) International Furniture Fair pikeun 10 taun padeukeut, Jerman Cologne Pameran, Dubai International Furniture Fair, Malaysia Furniture Fair, jsb Unggal waktos eta ilubiung dina pameran, éta bisa jadi fokus perhatian konsumén di imah. jeung mancanagara.

DSC_6584
gongyi 副本 2

Jaringan Marketing Radiates Dunya

GOODTONE

Éta ngagaduhan jabatan bisnis Korea, kantor Wétan Tengah, sareng kantor Rusia.Éta gawé bareng sareng perusahaan pamasaran perabot profésional kelas dunya sareng komitmen pikeun nyampurnakeun ékspansi saluran internasional.
Stasion jasa parantos diadegkeun sacara nasional di Beijing, Shanghai, Shenzhen, Guangzhou, Nanjing, Wuhan, Hangzhou, Suzhou, Chengdu, Chongqing, Xi'an, Ningbo, Zhengzhou, Urumqi sareng daérah anu sanés, sareng staf penjualan profésional ditempatkeun.

Ngeunaan jati GOODTONE

Kami nyayogikeun jasa profésional.

Desain

Nalika anjeun hoyong gaduh produk anu luhur, Goodtone mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anjeun.Kami nyandak desain salaku konsép pamungkas.Sareng unggal tautan didorong ku desain.Ieu gathers désainer lokal beredar, sarta geus ngahontal gawé babarengan strategis kalayan désainer internasional luhur kayaning Jerman sarta Amérika Serikat.

Bungkusan

Tim packing diperlukeun pikeun pak korsi kantor jeung asesoris kana kotak packing tur ngégél aranjeunna kalayan pita.Ogé we gaduhétabaler otomatis, ku kituna bungkusan leuwih efisien sarta ngahemat kasulitan, shorten siklus produksi.

Gudang

Nalika produk dipak, aranjeunna disimpen dina panyimpenan pikeun ngajagaan tina panonpoé sareng hujan sareng ngantosan dimuat kana peti.

Ngamuat

Nalika anjeun ngalebetkeun pesenan anjeun, kami siap pikeun nangtukeun tanggal pangiriman sareng detil kiriman anu relevan.Nalika packing, urang bakal ngatur staf nuturkeun nepi na nyandak poto pikeun mastikeun yén barang anu dimuat kana wadahna aman tur dina waktu.

Tim Penjualan

Urangjelema jualannyaétasprofésional husus!Aranjeunna gaduh taun pangalaman penjualan sareng terang sadayana detil produk ku haté, sarta aranjeunna salawasnasiap masihan konsumén urang jawaban gancang jeung efisien.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kamiprofésional jelema jualan.