URANG

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Foshan Sitzone jati Co., Ltd Goodtone Cabang

画板 3

Pabrik

Diadegkeun dina 2014, éta mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus dina korsi kantor luhur, ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

画板 1

Showroom

Goodtone museurkeun kana widang jati kantor, saluyu jeung desain aslina, dijieun di Cina, filosofi bisnis global.

画板 2

Pameran

Goodtone terus-terusan ngenalkeun desain anu langkung saé pikeun ngalayanan pasar.Sareng narékahan pikeun ngawangun merek korsi kantor asli Cina kalayan pangaruh internasional.

画板 4

Peter Horn

Peter Horn, pangadeg Desain Tanduk sareng Téknik, parantos nyéépkeun 15 taun ka pengker nyiptakeun sareng ngembangkeun jati kantor sareng mékanisme sinkro-miring ergonomis.

画板 9

Martin Ballendat

Martin Ballendat, pangadeg Desain Ballendant, parantos mingpin tim desain anu berbakat pikeun ngagabungkeun téknologi, kapraktisan sareng seni dina desain saderhana saprak 1995.

画板 10

NIKE AO

Salaku pangadeg Milon Design ti Cina, Ao Lian parantos konsentrasi dina desain korsi kantor sareng sistem perabot kantor ti saprak lulus.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, anjeun tiasa ngahubungi kami.