Foshan Sitzone jati Co., Ltd Goodtone Cabang

Alamat

No 18, Jalan Qiaogao Wétan, Wewengkon Industri Haizhou, Kota Xiqiao, Distrik Nanhai, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Surélék

Telepon

0086-13923226053

0086-0757-2336-7326

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami