Ngeunaan Goodtone

Goodtone Furniture CO., Ltd.Diadegkeun dina 2012, anu mangrupikeun perusahaan perabot kantor modern anu ageung kolaborasi panalungtikan, pamekaran, produksi, sareng penjualan.Pausahaan boga basis pabrik produksi di Foshan Xiqiao, nu ngeunaan 300.000 méter pasagi.

Saatos langkung ti sababaraha taun pangwangunan, Goodtone parantos ningkat kana langkung ti 3000 karyawan.Kisaran produk perusahaan dirobih tina hiji kategori jati ka kategori jati anu béda, sapertos panggunaan komérsial, panggunaan umum, sareng panggunaan sipil, jsb. Rébuan séri produk anu nyertakeun sababaraha jinis kategori.Kapasitas produksi produsén ngahontal 200.000 lembar bulanan, anu laun-laun jadi modél industri korsi kantor di Cina.

Ayeuna, Goodtone parantos nyetél 12 kantor sareng ampir 10,000 padagang di sakumna China, ogé gawé bareng sareng sababaraha perusahaan perabot anu terkenal, ngamajukeun sakumna rumah tangga pikeun ngembangkeun babarengan.Pangsa pasar domestik tina bagéan Goodtone di payuneun industri.

Goodtone ngembang sacara global sareng ngadegkeun agénsi penjualan luar negeri.Produk geus katutupan di 83 nagara jeung wewengkon, utamana di Asia Tenggara, Amérika Kidul, Eropa, Wétan Tengah, Uni Émirat Arab, Amérika Kalér jeung wewengkon séjén.Goodtone parantos janten kakuatan anu kuat pikeun internasionalisasi di sekitar perusahaan korsi kantor Foshan.

Goodtone mission

PROFESIONAL

Kami produsén profeeional nu husus dina ngarancang, ngahasilkeun sarta saling pikeun korsi kantor komérsial

Kualitas luhur

Kami ngadopsi gaslift kelas KGS 4 pikeun korsi kami.lawon waterproof, kotor-bukti jeung seuneu-retardant nyaeta pilihan

LAYANAN alus

Urang nyadiakeun profésional saling pre-diobral, jasa sanggeus-diobral pikeun costomers kami hargana

Taun Pangalaman
Basis produksi
Pagawé
klien kami
designer
OFFICE CHAIR CASE
offie chairs

Naha Milih Kami

Foshan Goodtone Furniture Co., Ltd. nyaéta produsén jati anu khusus dina desain, R&D, produksi sareng distribusi korsi kantor kelas luhur sareng tengah.