Patarosan remen ditanya

Henteu mendakan jawaban anu anjeun pikahoyong?Kirim pesen ka kami ngalangkungan halaman kontak kami.

Dimana perusahaan anjeun? Dupi anjeun tiasa ngawartosan langkung seueur inpormasi ngeunaan perusahaan anjeun?

Perusahaan sareng pabrik kami aya di Jalan Qiaogao No.18, Kota Xiqiao, Distrik Nanhai, Foshan, Guangdong, Cina.

Goodtone jati compamy geus devoted dina produksi jeung ékspor jati kantor salila 9 taun, lolobana konsumén urang aya di Éropa jeung AS.

Naha henteu aya harga anu ditampilkeun dina halaman wéb anjeun?

Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés.Situs wéb Gootone (www.goodtonechair.com) nyaéta halaman wéb produsén anu dirancang pikeun nunjukkeun panawaran produk urang. Upami anjeun hoyong kéngingkeun inpormasi harga, ulah ragu ngahubungi email kami.

Naha anjeun nyayogikeun jasa ODM?

Sumuhun!Upami anjeun peryogi kami pikeun ngadamel korsi ku desain anu anjeun bikeun, mangga ngahubungi kami pikeun diskusi salajengna.Urang ogé bisa nyadiakeun sababaraha gagasan pikeun ngaronjatkeun desain korsi.

Naon periode jaminan dina korsi?

Kami nyayogikeun garansi 5 taun.Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami:
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Yakin, urang tiasa nyadiakeun paling dokuméntasi kaasup Sertipikat Analisis / Conformance;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

Naon kuantitas pesenan minimum anjeun?

Taya sarat MOQ, tapi ilaharna éta 20 \ "wadah, anjeun bisa mesen model naon wae kuantitas dina sagala warna pikeun urutan wadahna.

Mun anjeun utamana kabetot dina salah sahiji produk urang, mangga ngahubungan kami dina waktu, sarta kami bakal némbongkeun Anjeun sampel sarta konfigurasi produk.

Kumaha carana abdi tiasa sampel?

Mangga ngirim pamundut sampel anjeun ku formulir panalungtikan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.

Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan kami ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Sabaraha lami kuring bakal nampi korsi kantor saatos kuring nempatkeun pesenan?

Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé.Pikeun produksi masal, waktos kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit.

Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

HAYANG NGAJADIKAN HUBUNGAN USAHA JEUNG KAMI?