• Nick Ao’s “Chair Crazy” Road: One Chair, One Life

    Jalan "Kursi Crazy" Nick Ao: Hiji Kursi, Hiji Kahirupan

    Lamun teu bogoh ka ekstrim, hese pikeun jalma pikeun ngalakukeun ngan hiji hal dina hirupna.Disebutkeun yén désainer mangrupikeun pencinta utensils, sareng desainer Ao Lian parantos ngalaksanakeun pangaweruh ngeunaan objék sareng pangaweruh ...
    Maca deui
  • Can car seats be transformed into office chairs? Experts say: not suitable for long-term desk work.

    Naha korsi mobil tiasa dirobih janten korsi kantor?Para ahli nyebutkeun: teu cocog pikeun karya meja jangka panjang.

    Korsi dina mobil pisan nyaman diuk dina, sarta lamun eta bisa dipindahkeun ka kantor, sababaraha urang bisa geus miboga gagasan ieu.Hal anu sigana teu mungkin ieu tétéla janten kanyataan.Anyar-anyar ieu, sababaraha netizen gaduh karep, sareng saatos masang korsi mobil dina dasar sareng un...
    Maca deui
  • Welcome to the 49th CIFF(Guangzhou)—Goodtone Furniture

    Wilujeng sumping di CIFF ka-49 (Guangzhou) - Goodtone Furniture

    CIFF Guangzhou ka-49 bakal aya!Goodtone Furniture bakal ngantosan anjeun.Dina waktos éta, koleksi klasik Goodtone sareng kadatangan énggal bakal dipamerkeun, sareng anjeun diondang kalayan hormat ka stan pameran pikeun diajar ngeunaan korsi kantor kami, sareng anjeun bakal nampi kejutan anu béda-béda ...
    Maca deui
  • Kumaha Pilih Kursi Kantor Ergonomis Éféktif Biaya?

    Urang damel sapertilu tina kahirupan urang, ku kituna ngan make akal pikiran pikeun investasi di parabot katuhu jeung alat sangkan gawé saeutik gampang. Lamun condong digawekeun di hareup komputer, korsi kantor sturdy, ergonomic mangrupakeun konci pikeun ngajaga. sikep séhat sareng ngirangan nyeri deui.Tina sadaya korsi anu kami tinjau...
    Maca deui
  • High level of appearance—3D Fabric Ergonomic Office Chair

    Tingkat penampilan anu luhur - Kursi Kantor Ergonomis Kain 3D

    Désainer Yves Béhar "Kuring yakin yén tujuan desain sanés ngan ukur nunjukkeun ka urang masa depan, tapi pikeun mawa urang masa depan."Salaku pangadeg studio Fuseproject di Amérika Serikat, Yves Béhar percaya yén tujuan desain henteu ngan ukur nunjukkeun ka urang masa depan, tapi pikeun mawa urang masa depan.Urang nyandak t...
    Maca deui
  • NeoCon 2022: Five Reasons To Choose Goodtone

    NeoCon 2022: Lima Alesan Pikeun Milih Goodtone

    13 Juni 2022 NeoCon tahan Di Chicago Hayu urang nikmati momen anu saé anu urang gaduh Ulasan ngeunaan pameran goodtone.Kusabab sareng 2012, GOODTONE Company museurkeun kana Desain Perabotan Modéren pikeun Umum, ngajalajah Masa Depan Perabot sareng desainer perabot global anu béda, sareng kéngingkeun ...
    Maca deui
  • Naha pamaén kedah milih korsi kaulinan tibatan korsi kantor?

    Naha pamaén kedah milih korsi kaulinan tibatan korsi kantor?Naha korsi kantor langkung saé pikeun ngamajukeun sikep anu saé? Hayu urang teuleum kana detil anu misahkeun dua jinis korsi.Korsi kaulinan ageung, warni sareng gagah dina desain. Éta salawasna dirancang sacara ergonomis pikeun nyayogikeun ...
    Maca deui
  • Naha Anjeun Nyaho Sadaya Merk Kursi Kantor Ieu?

    Linggih dina méja sadidinten — teu paduli dimana méja éta — henteu kedah ngarecah awak anjeun. Leres, urang terang yén linggih sadidinten goréng pikeun hips, tonggong sareng beuheung urang. Henteu, urang henteu gaduh méja treadmill acan, jeung ayeuna meureun moal bakal.Diuk téh lain sipatna goréng.Salaku manusa...
    Maca deui
  • Goodtone Furniture & 2022 NEOCON-Welcome to the exhibition

    Goodtone Furniture & 2022 NEOCON-Wilujeng sumping di pameran

    Goodtone Furniture Bakal ilubiung dina paméran jati ieu,2022 NEOCON nu kawentar Chicago International Desain Interior jeung Perabot Kantor Pameran.Dina waktos éta, koleksi klasik Goodtone sareng kadatangan énggal bakal dipamerkeun, sareng anjeun kalayan hormat diondang sumping ka t ...
    Maca deui
  • Évolusi Desain GOODTONE

    Naon bae anu bisa disebut "klasik" Anjeunna kudu abadi sanggeus sagala percobaan Boh inheriting sajarah jeung ngarespon kana trend waktu Ieu oge ngungudag konstan Goodtone jati.Buka bab sababaraha taun katukang Hayu urang marios évolusi Goodt...
    Maca deui
  • FILO | Blending Multicultural Inspirations

    FILO |Nyampur Inspirasi Multikultural

    Diideuan ku multikulturalisme modéren Neruskeun gaya rapih désainer Jérman, séri korsi kantor munggaran GOODTONE, FILO, sacara resmi dilahirkeun Warisan gaya Jerman klasik.
    Maca deui
  • Goodtone Branch parantos ngarilis korsi kantor énggal anu murah: Poli

    Lamun datang ka korsi kantor, aya dua jalur utama Anjeun bisa nyokot: Anjeun bisa méakkeun sababaraha dollar dina korsi alus ti brand warisan high-end nu bakal lepas pikeun taun… Amazon anu tiasa nganggo sababaraha bulan.Nanging, upami teu aya pilihan ieu anu saé ...
    Maca deui