Pemenang Penghargaan Desain iF 2022 Resmi Diumumkeun.

Goodtone's AMOLA sareng POLY sakali deui meunang pangakuan panghargaan desain internasional pikeun konsép desain anu maju sareng pangalaman kanyamanan pamungkas.

Kusabab ngadegna di Jerman di 1953, iF Design Award parantos diakuan salaku salah sahiji panghargaan desain anu paling berpengaruh di dunya.Juri para ahli ti sakumna dunya ngaevaluasi puluhan rébu karya anu dikintunkeun.pangajén profésional.

if design award

 

Amola

Amola

DESAIN INSPIRASI

Elegan sareng ngeunah mangrupikeun unsur inti Amola.Desainer diideuan ku jas exquisite tina elit dina kahirupan urang sapopoé.awak adopts téhnologi molding terpadu.Ngaliwatan karajinan, jahitan anu rata sareng akurat nyusahkeun kulit anu bertekstur lemes.Kontur anu jelas sareng sederhana nunjukkeun gaya Amola.

TUJUAN PEMBANGUNAN

Dina trend pertumbuhan bertahap tina bagean korsi kulit dina widang korsi kantor, GOODTONE terus ngaronjatkeun pengeluaran na dina panalungtikan sarta pamekaran korsi kulit modern high-end, hoping nyieun korsi kulit jeung "gaya GOODTONE" mimitian ti éstétika basajan. konsép .Tungtungna, éta ngahontal konsensus ngeunaan gawé babarengan sareng tim desain ITO Jerman anu parantos museurkeun kana panalungtikan data kasus sareng pamekaran ergonomis salami 34 taun, sareng ngaluncurkeun séri AMOLA kalayan éstétika canggih sareng fungsi praktis.

 

Poli

poly

INSPIRASI

Diideuan ku unsur géométri, pola segitiga berlapis sareng téknik nyulam 3d ngahasilkeun sababaraha tékstur, nampilkeun éfék tilu diménsi.Pamakéan kelir pinuh vitalitas megatkeun atmosfir kusam, ngabentuk dampak visual kuat, sarta ninggalkeun kesan gaya unik.

TUJUAN PEMBANGUNAN

Loba produk dina pasaran condong narik perhatian, tapi teu malire hakekat korsi, nu kanyamanan diuk.Di antara seueur desainer anu museurkeun kana pangalaman pangguna sareng panalungtikan ergonomis, kami tungtungna milih Fuseproject anu cocog sareng filosofi desain anu konsisten sareng anu parantos ngalayanan dunya.'Perusahaan jati luhur Herman Miller. Kami ngarepkeun nyiptakeun korsi kantor kalayan fitur anu unik tanpa ngorbankeun rarasaan linggih anu nyaman.Teu diwatesan ku adegan husus.Éta henteu ngan ukur tiasa diintegrasikeun kana pamandangan kantor anu fleksibel sareng rupa-rupa, tapi ogé tiasa ditempatkeun di ruang kerja bumi sareng janten bagian tina hiasan bumi.

 

 


waktos pos: Apr-19-2022