poly design inerlligence award

Upacara panghargaan 2021 China Design Intelligence Award (saterusna disebut "DIA") dilaksanakeun sacara megah Dina 12 Oktober. 30 karya unggul anu bersaing pikeun panghargaan pangluhurna diumumkeun dina rapat.Diantarana, korsi kantor anyar Goodtone-POLY korsi kantor runtuyanmeunang 2021 China Design Intelligent Manufacturing Award Masterpiece Award.

Penghargaan DIA mangrupikeun panghargaan desain industri internasional anu disponsoran ku Akademi Seni Cina sareng dikelompokeun / Asosiasi Desain Industri Cina sareng Subkomite Bimbingan Pengajaran Desain Industri Departemen Pendidikan.Éta ogé pangajén akademik internasional munggaran dina widang desain industri di Cina.Disebut Cina "Oscar" tina bunderan desain industri lokal ayeuna parantos janten platform internasional pikeun evaluasi desain inovatif kontemporer sareng kerjasama promosi.

Definisi kecerdasan desain:
Ditujukeun pikeun "mata pencaharian masarakat, industri, masa depan", berorientasi jalma, cara anyar pikeun ngawangun imajinasi, kalayan kahirupan, produksi, sareng integrasi ékologis salaku konci, nekenkeun diajar jero interaksi manusa-komputer, promosi simbiosis inovasi budaya. sarta inovasi téhnologis, ku kituna pikeun ngawujudkeun masarakat multidimensional jeung ékonomi Kasuksesan mangrupa kagiatan kolaborasi desain anu integrates jaringan sosial manusa kalawan strategi design tingkat luhur sarta mingpin sakabéh ranté produksi, logistik, jualan, sarta jasa.

Goodtone nyandak desain salaku konsép pamungkas.Sareng unggal tautan didorong ku desain.Ieu gathers désainer lokal beredar, sarta geus ngahontal gawé babarengan strategis kalayan désainer internasional luhur kayaning Jérman jeung Koréa Kidul.Kalayan seueur sumber desain anu saé, Goodtone terus ngenalkeun desain anu langkung saé pikeun ngalayanan pasar.Sareng narékahan pikeun ngawangun merek korsi kantor asli Cina kalayan pangaruh internasional.Goodtone gaduh hak impor sareng ékspor mandiri, nampi sababaraha patén nasional, uji kualitas SGS, Penghargaan Desain Bintang Beureum Cina,Korea Good Design Award, Penghargaan Desain Dot Beureum Jerman 2021.