11

carita desain ARICO

Dina prosés revisiting konsumén, kabutuhan pasar anyar kapanggih.Ngaliwatan perhatian kontinyu kana ngembangkeun sarta parobahan spasi kantor domestik jeung kumpulan eupan balik customer, Goodtone kapanggih yén aya kurangna korsi kulit langsing jeung rasa kuat desain husus pikeun manajer senior di pasar domestik.Pikeun ngeusian lowongan pasar ieu, Goodtone ngaluarkeun uleman kerjasama ka desainer JermanPeter Hornanu meunang Red Dot Design Award jeung IF Design Award, jeungruntuyan ARICOngawujud.Dua, lima révisi, prototipe mimiti muncul Dina prosés komunikasi konstanta sarta diskusi jeung désainer, rencana desain ARICO urang ogé sababaraha kali disaluyukeun.TheARICOyén anjeun tiasa ningali dinten ieu pisan béda ti versi mimiti ARICO.Éta mangrupikeun vérsi anu pangsaéna saatos ngagulingkeun sareng puluhan parobihan panyesuaian.

Pikeun skenario pamakéan kantor manajemén senior atawa kamar konferensi tinggi-tungtung, Goodtone nengetan husus ka koordinasi kanyamanan sarta estetika ARICO, sarta geus invested loba waktu jeung sumber dina ngolah jéntré.

1 2 35 6 78 9 10


waktos pos: Oct-07-2021