画板 4

Peter Horn

Peter Horn, pangadeg Desain Tanduk sareng Téknik, parantos nyéépkeun 15 taun ka pengker nyiptakeun sareng ngembangkeun jati kantor sareng mékanisme sinkro-miring ergonomis.

画板 9

Martin Ballendat

Martin Ballendat, pangadeg Desain Ballendant, parantos mingpin tim desain anu berbakat pikeun ngagabungkeun téknologi, kapraktisan sareng seni dina desain saderhana saprak 1995.

画板 10

NIKE AO

 

Anjeunna percaya yén ngan ukur ngahijikeun desain kana bisnis sareng naékkeun kana tingkat strategis perusahaan, sareng sacara strategis ngarengsekeun masalah pangwangunan, éta tiasa ngamajukeun kasuksésan bisnis.

画板 10 副本

JOYN

 

Desain Joyn ti Koréa Kidul.Joyn ngudag filosofi desain ngarah gaya busana anyar, kurva pantang, kolokasi warna populér sareng desain ergonomis tina massa.

画板 10 副本 2

Ader Chen

 

Salaku CCO of Xcellent Products International Design Team di Taiwan, Ader Chen saméméhna digawé pikeun Palo Alto Design Group sareng Flextronics International, ngumpulkeun pangalaman éksténsif dina palaksanaan sareng manajemén desain internasional.

1 副本

Desainer urang

Goodtone nyandak desain salaku konsép pamungkas.Sareng unggal tautan didorong ku desain.Ieu gathers désainer lokal beredar, sarta geus ngahontal gawé babarengan strategis kalayan désainer internasional luhur kayaning Jerman sarta Amérika Serikat.Kalayan seueur sumber desain anu saé, Goodtone terus ngenalkeun desain anu langkung saé pikeun ngalayanan pasar.Sareng narékahan pikeun ngawangun merek korsi kantor asli Cina kalayan pangaruh internasional.

2

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, anjeun tiasa ngahubungi kuring