Foshan Sitzone jati Co., Ltd Goodtone Cabang

Balai paméran nyayogikeun jasa pangalaman produk, rupa-rupa produk, sareng kamampuan anu ngadukung proyék anu kuat.

画板 18 副本
画板 23
画板 18 副本 2
画板 24
画板 21
画板 25

Kagiatan brand

Ilubiung dina Cina (Guangzhou / Shanghai) International Furniture Fair, Cologne Fair di Jerman, Dubai International Furniture Fair, Malaysia Furniture Fair, jsb salila 10 taun berturut-turut.Unggal waktos urang ilubiung dina pameran, urang bisa jadi fokus perhatian konsumén di imah jeung di mancanagara.

画板 4 副本

Pameran

画板 28_1

Pameran

画板 28

Pameran

TIM KAMI

Prinsip urang
Pabrik taliti, jati service.Goodtone tulus geus adhering kana prinsip "pabrik taliti tur jasa ikhlas" nyadiakeun lingkungan kantor paling nyaman keur masarakat.Pikeun mastikeun yén produk pabrik didamel ku kapinteran.
visi urang
Pikeun jadi hiji merk internasional furnitur kantor aslina Cina urang.Goodtone Jeung ngembangkeun "inovasi" salaku hiji kakuatan nyetir inexhaustible pikeun ngembangkeun perusahaan, éta boga ngora jeung kuat R & D tim dilatih sarta dimekarkeun rupa-rupa produk unggal taun.Eta geus ngahasilkeun runtuyan produk populér sarta pohara muji dina pasaran, nu favored ku konsumén.Pikeun inovasi, urang bakal salawasna ngajaga sumanget non-stop, wani tur realistis, nyadiakeun konsumén jeung produk anyar jeung kualitas luhur.

2a24fa3b3979060e7665d50e27079a3

Janten perusahaan umur abad sareng janten salah sahiji perusahaan perabotan anu pangsaéna di dunya.