ARICO

Desain Tanduk sareng Téknik mangrupikeun perusahaan anu kasohor dina desain industri sareng pamekaran produk, nampi panghargaan anu teu terbatas sapertos Red Dot Design Award, IF Design Award sareng Jérman Design Award.Dumasar Dresden Jerman, Desain Tanduk sareng Téknik parantos ngararancang salah sahiji korsi kantor anu paling laris pikeun perusahaan korsi kantor raksasa.

desainer: Tanduk kertas

AMOLA

Urang nganteurkeun kasaimbangan kuat kreativitas sarta kaahlian teknis dina desain urang.Dina unggal hal, produk urang ngaoptimalkeun fungsionalitas sareng pangalaman pangguna.

Desainer:ITO Desain

FILO

Desain Tanduk sareng Téknik mangrupikeun perusahaan anu kasohor dina desain industri sareng pamekaran produk, nampi panghargaan anu teu terbatas sapertos Red Dot Design Award, IF Design Award sareng Jérman Design Award.Dumasar Dresden Jerman, Desain Tanduk sareng Téknik parantos ngararancang salah sahiji korsi kantor anu paling laris pikeun perusahaan korsi kantor raksasa.

desainer: Tanduk kertas

 

PROV

Salaku pangadeg Milon Design ti Cina, Ao Lian parantos konsentrasi dina desain korsi kantor sareng sistem perabot kantor ti saprak lulus.Kalawan kakuatan design profésional solid sarta pamahaman produk jero, anjeunna geus hasil meunang honors kayaning Top Ten Industrial désainer Propinsi Guangdong.Anjeunna percaya yén ngan ukur ngahijikeun desain kana bisnis sareng naékkeun kana tingkat strategis perusahaan, sareng sacara strategis ngarengsekeun masalah pangwangunan, éta tiasa ngamajukeun kasuksésan bisnis.

Desainer: NIKE AO

VIX

Desain JOYN ti Koréa Kidul.Filosofi desain anu diudag ku Chao Xixia nyaéta ngadominasi gaya busana énggal, kurva kaampeuh, warna anu cocog sareng desain populér ergonomis.Pangalaman desain anu beunghar sareng rasa pasar anu sénsitip ngajantenkeun karyana laris di bumi sareng di luar negeri, sareng nampi pangakuan internasional.

Desainer:JOYN